Giresun da "Bakan" istiyor

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın, yeni kurulacak hükümette bakanlık beklentisi içerisinde olduklarını belirterek komşu illerin bakanlıktan nasibini aldığını şimdi sıranın Giresun’a geldiğini söyledi. Hasan Aydın, bunu fazlasıyla hak ettiklerini kay

Giresun da "Bakan" istiyor

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın, yeni kurulacak hükümette bakanlık beklentisi içerisinde olduklarını belirterek komşu illerin bakanlıktan nasibini aldığını şimdi sıranın Giresun’a geldiğini söyledi. 

Hasan Aydın, bunu fazlasıyla hak ettiklerini kaydederek şöyle konuştu: “Giresun olarak yeni kurulacak hükümetten beklentimiz hakkımız olan bakanlıktır. Gönül ister ki bir seçilmiş milletvekillerimizden birisi bakan olsun. Bu bizim için gurur vesilesi olacaktır.Ancak diğer milletvekillerimizin de destek vereceği gibi üç dönemdir Grup Başkanvekili olan Nurettin Canikli’nin bunu fazlasıyla hak ettiğidir. Beklentilerimizde bu yöndedir. Siyasi tecrübesiyle, bilgi ve birikimiyle Sayın Canikli’nin yeterli ve yararlı olacağına inanıyoruz.Her yönü ile hak eden bir isimdir. Ancak takdir elbette başbakanımız ve cumhurbaşkanımızındır.”

Giresun olarak bakanlığı hak eden bir il olduklarını ifade eden Aydın; şöyle konuştu: “Giresun 9 seçimdir Türkiye ortalamasının üzerinde partimize destek vermektedir.Komşu illerimizin hepsi bakanlıktan nasibini aldı. Artık sıranın Giresun’a geldiğini düşünüyoruz.Şunu ifade etmek gerekir ki bugüne kadar bakanımız olmadığı için hizmetlerden elbette geri kalmadık. Hizmet adına ihtiyacımız olan yatırımları aldık. Ancak, bakanlıkla da taçlandırılmak istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset