Genel merkeze rağmen ‘adayım’ dedi

AK Parti’de kongreler devam ediyor. Genel Merkezin “tek liste ile kongrelere girin, uzlaşın” talimatı Ortahisar İlçesi’nin kongresi öncesi yine havada kaldı. Ortahisar’da mevcut başkan Temel Altunbaş’ın karşısına Ömer Odabaş çıktı. Odabaş ilçe binasında b

Genel merkeze rağmen ‘adayım’ dedi

AK Parti’de kongreler devam ediyor. Genel Merkezin “tek liste ile kongrelere girin, uzlaşın” talimatı Ortahisar İlçesi’nin kongresi öncesi yine havada kaldı. Ortahisar’da mevcut başkan Temel Altunbaş’ın karşısına Ömer Odabaş çıktı. Odabaş ilçe binasında basın toplantısı düzenliyor.

2 İSİM YANINDA

Kendisine destek verenlerin doldurduğu salona alkışlarla giren Odabaş’ın yanına adaylıktan Odabaş lehine çekilen Hüseyin Canım ve eski belediye başkan vekili Osman Necip Sevinç bulundu.

TOPLANTIDAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Odabaş basın toplantısına başladı.

Şunları söyledi;

Partimizin iyi yönetilmemesine duyarsız kalmamamız düşünülemez. Hizip oluşturma, aykırı bir tutum sergileme peşinde değiliz. Biz birleştirici, uzlaştırıcı olmanın peşindeyiz. Başta belediyelerimiz olmak üzere tüm kurumlarla iyi ilişkiler kuracağız. Darbe çetelerine karşı mücadele edeceğiz. Darbeye destek veren kardeşimiz dahi olsa tavrımızı koyacağız. Birilerinin adamı olmak, birilerine uzak birilerine yakın durmayacağız. Kimsenin adamı olmayacağız teşkilatlarımızın ve halkımızın adamı olacağız.

 

Gazetecilerin 'Genel merkez sizi aradı mı?' sorusuna Odabaş, "Genel merkezimize saygı duyuyoruz geçmişte de böyle yarışlar olmuştur. Beni genel merkez aradı ve istişare ettik" dedi.

'Paralel yapıyla mücadele edeceğiz' derken mevcut başkana mı bu sözü söylediniz sorusuna, "Şahsıyla alakalı bir duyumumuz yok. Olduğunu düşünmüyorum" diyerek cevap verdi.

'Seçildikten sonra görevden alınır mısınız?' sorusuna, "Seçimden sonra böyle bir şey olacağını düşünmüyoruz. Gerekli girişimleri de yaptık.'

'Ben kimsenin adayı değilim' diyen Odabaş, Büyükşehir Belediye başkanı Gümrükçüoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Genç ile de görüştüğünü söyledi.

 

10807156_843866999041115_566822165_n.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset