Genç: Çileli bir yolculuğa çıktık

Genç beraberindekilerle birlikte Sanayi esnafını ziyaret ederek esnafın görüşlerini dinledi.Genç’e İl Başkanı Adnan Günnar, İl yönetim kururlu üyeleri Mustafa Usta, Ali Kağan,  Murat Üçüncü Belediye Meçlisi üyesi adayları Aydın Gürsoy, Selehaddin Çebi, Fa

Genç: Çileli bir yolculuğa çıktık

Genç beraberindekilerle birlikte Sanayi esnafını ziyaret ederek esnafın görüşlerini dinledi.

Genç’e İl Başkanı Adnan Günnar, İl yönetim kururlu üyeleri Mustafa Usta, Ali Kağan,  Murat Üçüncü Belediye Meçlisi üyesi adayları Aydın Gürsoy, Selehaddin Çebi, Fatih Göktaş, Abdulkadir Soytemiz, Ortahisar İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin öztürk, Yomra Belediye Başkan adayı adayı Dündar Ayyıldız, Eski İl Başkan yardımcısı Özcan Özcavdar Sanayi Dernek Başkanı Ayhan Arpacı ve partililer katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

HALKIMIZIN TEVECCÜHÜNE LAYIK OLACAĞIM

Sanayi esnafına Belediye Başkanı seçilmesi durumunda yaşantısında asla değişiklik olmayacağını belirten Genç "seçimden seçime değil her zaman halkımızın arasında olacağım. Hizmetleri halkımızın ile birlikte istişare ederek beraber yürüteceğiz. Türkiye de 30 Mart’ta sandığa oyunu atarken sadece AK Partiye, Belediye Başkan Adaylarına ya da halkın gönlündeki lider olan Başbakanımıza değil bu ülkenin istiklali ve istikbaline de oy atacak. Siyaset her türlü kaynağı yerli yerinde kullanarak insana hizmet etme sanatıdır. Siyaseti, bir makam, mevki, şan, şöhret, sen, ben kavgasının çok ötesinde görmekteyim.

Milletimize hizmet etmek için çok çalışarak onlara vefa duygularımızı ödemeliyiz. Milletimizin gelecek hedeflerini gerçekleştirmede gayretimizle, çabamızla milletimize küçük de olsa bir katkı sağlayarak arkamızda güzel izler bırakabilirsek ondan dolayı bahtiyarlık duyarız. Bizler böyle bir yolculuğa çıktık. Bu yolculuk içerisinde birçok zahmeti, türlü türlü çileyi barındırıyor. Bunu da gayet iyi biliyorum. Bu şehirde doğup büyüyen bir isim olarak ben bu şehrin her anlamdaki dinamiklerini iyi biliyorum" dedi.

EN BÜYÜK REFERANSIMIZ BAŞBAKANIMIZ

Ortahisar’da halkına yüksek kalitede planlı ve sürdürülebilir yerel hizmetleri vererek, çağdaş bir kentte yaşama olanağını sunacaklarını ifade eden Genç "doğal, kültürel ve tarihi değerlere sahip çıkarak gelecek nesillere yaşanabilir bir kent bırakacaklarının müjdesini verdi. Çağın değişen koşullarına, rantabl imkanlarla ve pratik olarak uyum sağlayabilecek ‘ortak akıl’ oluşturabilmenin gayretini güdeceğiz. Ortahisar halkının yaşam kalitesini yükselterek çağdaş ölçülerde yaşayabileceği ortamı oluşturacağız. Belediye kaynaklarının etkin ve verimli kullanımını sağlayacağız.

Ortahisar halkına kaliteli, güler yüzlü, adil ve tarafsız bir hizmet sunacak, vatandaşlarımızın memnuniyetini sürekli kılmak için canla başla çalışacağız. Türkiye’nin AK Parti ile yerel yönetimlerde de çok güzel bir noktaya geldiğini ve önemli kazanımlar elde ettiğini hatırlatan Genç, yerel yönetimlerde elde edilen başarıların en büyük nedeninin Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yeni belediyecilik anlayışı olduğunu söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset