Gelişmeler devam edecektir

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Kara’yı ziyaret etti.Ziyarette konuşan Revi, esnafın 2002 yılından önce yüksek faizlerle kredi çektiğinin altını çizerek, “İk

Gelişmeler devam edecektir

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Kara’yı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Revi, esnafın 2002 yılından önce yüksek faizlerle kredi çektiğinin altını çizerek, “İktidarımız boyunca dünden bugüne baktığımızda çok önemli değişimlere öncülük ettik. Esnafımız bugün çok düşük faizde krediler çekmektedir. Ekonomimiz yükselen bir ivmeyle büyümeye devam etmektedir. Sağlam temellere oturduk ve Allah’ın izniyle de yolumuza devam ediyoruz” dedi.

AK Parti Hükümetinin, 2023 hedefinin çok önemli olduğunu belirten Başkan Revi, “Bugün 2023 yılını hedefleyen ve ona göre projeler üreten bir Türkiye var. Ülkemizin gelişmesinden rahatsız olan hem iç hem dış güçler ki bunların başında paralel yapı geliyor. Reformların devam etmesinden ve Yeni Anayasa’dan rahatsız olanlar memleketimizin patinaj yapmasını ve bununla birlikte gerilemesi için iş birliği içindedir, bunu çok iyi görmemiz gerekiyor. O yüzden 7 Haziran genel seçimleri çok önemlidir. Bu seçimde de milletimizin desteği ve Allah’ın izniyle memleketimize ihanet edenlere gereken ders sandık başında verilecektir. Bizim ne yaptığımızı ve ülkemizin geçmişte neler yaşadığını milletimiz çok iyi bilmektedir. Eğitimden sağlığa, turizmden ekonomiye aklınıza gelebilecek her alanda ülkemiz gıpta edilen bir gelişmektedir. Bu gelişmeler de sağlam temellerde hızlı bir şekilde devam edecektir” diye konuştu.

TESOB Başkanı Metin Kara ise Revi’nin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset