Gelinlik ve damatlıkla oya geldiler

Hataylı damat Orhan Tirek, “Normalde dün gece Belçika’da düğünümüz vardı. Son gün de olsa gelelim dedik.Sivil Anayasa’nın gerçekleşmesi adına elimizden gelen son ne varsa diye çıktık geldik. İnanın bir gram uyku uyamadan havalimanındayız. Zor oldu ama kat

Gelinlik ve damatlıkla oya geldiler

Hataylı damat Orhan Tirek, “Normalde dün gece Belçika’da düğünümüz vardı. Son gün de olsa gelelim dedik.Sivil Anayasa’nın gerçekleşmesi adına elimizden gelen son ne varsa diye çıktık geldik. İnanın bir gram uyku uyamadan havalimanındayız. Zor oldu ama katlanmamız gerekiyordu. Arkadaşların da bize tavsiyesi oldu. Vatandaşlık görevini yapmadan rahat edemeyecektik.” dedi.

Eğitimci Tirek, eşi Elif Tunaboylu’nun Belçika pasaportu olduğu için oy kullanamayacağını ancak Türk pasaportunu yakın zamanda çıkartacaklarını ifade etti.

Tunaboylu, Belçika’dan düğün kıyafetleriyle gelmeleri sorusunu yanıtsız bıraktı. Havalimanında yürüyen çift çevredekilerce alkışlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler