"Geleceğe umutlu bakan bir AK Parti var"

Başbakan'ın konuşmasından satır başları:Bugün artık yenilenmiş ve gençleşmiş bir AK Parti var. Bugün geleceğe çok daha umutlu bakan bir AK Parti var. Türkiye'ye kazandırdıklarımızı tarih sayfalarına kaydediyor. Osmanlı ve Selçuklu'nun tecrübesini devralmı

"Geleceğe umutlu bakan bir AK Parti var"

Başbakan'ın konuşmasından satır başları:

Bugün artık yenilenmiş ve gençleşmiş bir AK Parti var. Bugün geleceğe çok daha umutlu bakan bir AK Parti var. Türkiye'ye kazandırdıklarımızı tarih sayfalarına kaydediyor.
 
Osmanlı ve Selçuklu'nun tecrübesini devralmış bir milletiz. Hiçbir konuda komplekse ve eziklik hissine kapılamayız. CHP Genel Başkanı, 60 yıl öncesini anlatınca patolojik vaka olarak niteliyor. Patolojik vaka kendi geçmişinden bahsedememiktir. CHP Genel Başkanı ne kendi kişisel tarihinden ne de CHP'nin tarihinden bahsedemez çünkü ikisinde de Dersim var. CHP Genel Başkanı Dersim'in üzerini örtmüştür.
 
Hatasıyla sevabıyla Selçuklu'dan günümüze kadar tarihimize sahip çıkıyoruz. Biz, 1071 ruhunu 2071'e taşıma gayreti içindeyiz.
 
Bizim şehir medeniyetimiz adeta katledildi. CHP'nin tek parti döneminde yüzlerce cami yıkıldı. Eserler tahrip edildi. Şehirler sömürüldü. 
 
Yol açmak bahanesiyle birçok şehirde tarih yok edildi. Biz Taksim'i tekrar tarihi ve ruhuyla buluşturacağız. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler