Gandi Trabzon'da esti gürledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon'da düzenlediği mitingde, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sert cevaplar verdi.12 Haziran Genel Seçimleri öncesi Karadeniz Bölgesi'ndeki seçim çalışmalarını sü

Gandi Trabzon'da esti gürledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon'da düzenlediği mitingde, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sert cevaplar verdi.

12 Haziran Genel Seçimleri öncesi Karadeniz Bölgesi'ndeki seçim çalışmalarını sürdüren Kılıçdaroğlu'nun bugünkü durağı Trabzondu. Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Alanı'nda yapılan çevre düzenlemesi nedeniyle Trabzon Valiliği Önü'nde düzenlenen mitingde halka seslendi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Kılıçdaroğlu, "Trabzon demek Trabzonspor demek. Bereketsiz bir iktidar olmasa çocuğuma bakamıyorum param yok çocuğu okutamıyorum demez millet. Aile sigortası CHP'nin yarattığı bir olaydır. Kömür aldılar kömür dağıttılar. Kömürde yaptıkları yolsuzluk 1 milyar dolardan fazladır. Bu kardeşiniz yetki verin merak etmeyin gerisine hesabını soracaktır.Anneler size bir çift sözüm var size seçme seçilme hakkını getiren parti CHP'dir. Aile sigortasıyla size okenomok güvence getiren partide CHP olacaktır. Bu ülkede hepiniz çoluk çocuk sahibisiniz. Anneler iktidar yapın CHP'yi bu ülkede hiçbir çocuk yatağa aç gitmesin" dedi.

"15 ay askerliğe önce 9 aya sonra 6 aya böleceğim" diyen Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdüdü: "Bedelli askerlikte olacak. Aldığımız parayı eğitime ve ihtiyaçlılara harcayacağız. Recep bey senin oğlun 21 gün askerlik yaptığın da senin hiç aklına gelmedi mi bu memleketi kim savunacak. Buradan diyorum biz bu memleketi savunmak için değil 9 ay 9 yıl askerlik yaparız. İman gücümüzle ülkemizi savunuruz"

Kılıçdaroğlu, "Onu Allah'a havale ediyorum. Rahmetli babam derdi ki oğlum sen doğru dur eğri belasını bulur. O bakanın aklını açıklamazsan ne namertliğimiz kaldı birşey. Kul hakkı yiyen birini sen bakan yaptın. Diyorsunki şimdi onu listeye koymadım. Adam zaten dünyayı yedi. Niye arkasında duruyorsun onun. 12 Haziran, 12 Haziran, 12 Haziran'ı bekliyorum. Kul hakkı yiyenlerden hesap sorulacak tarih 12 Haziran. Trabzonlu kardeşim illaki bu pankartı oku diyor 'Recep Alex'i bakan yap' diyor" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, "Hiç bir öğrenci yurtsuz kalmayacak. Geniş bant internet erişimi olacak odalar iki kişilik olacak. Gençlerimiz rahat bir nefes alacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset