Gandi forma giydi sahaya çıktı!

CHP'liler ile Karagücü Ampute Futbol Takımı Yenimahalle Belediyesi'nin Hasan Doğan Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.Eski hakemlerden Selçuk Dereli'nin yönettiği karşılaşmanın başlama vuruşunu Kılıçdaroğlu yaptı.CHP takımı bazı milletvekilleri ile Parti Me

Gandi forma giydi sahaya çıktı!

CHP'liler ile Karagücü Ampute Futbol Takımı Yenimahalle Belediyesi'nin Hasan Doğan Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Eski hakemlerden Selçuk Dereli'nin yönettiği karşılaşmanın başlama vuruşunu Kılıçdaroğlu yaptı.

CHP takımı bazı milletvekilleri ile Parti Meclisi üyelerinin yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin, Zeki Gündüz, Gökhan Günaydın ve Grup Başkanvekili Muharrem İnce'den oluştu. CHP takımında Parti Meclisi üyesi Aylin Nazlıaka da bir süre görev aldı.

İlk yarısı 2-0 CHP takımının üstünlüğü ile biten maçta, Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, dizinden küçük bir sakatlık geçirdi.

İlk yarıyı değerlendiren Kılıçdaroğlu ise taktik değiştirmeleri gerektiğini, yer aldığı Karagücü Ampute Futbol takımının maçı kazanacağına inandığını söyledi. Kılıçdaroğlu, soru üzerine en çok Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın'ın oyununu beğendiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu, hakemin yönetiminin sorulması üzerine de Dereli'nin uluslararası bir hakem olduğunu ve kararlarından memnun olduğunu kaydetti.

İkinci yarıda üstün bir oyun oynayan Karagücü Ampute Takımı maçı 5-2 kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset