Flaş ittifak iddiası! Ak Parti ve...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 7 Haziran seçimlerine birlikte girdikleri Saadet Partisi’nin (SP) 1 Kasım seçimleri öncesi bu kez Ak Parti ile temasa geçerek ittifak görüşmeleri yaptığını, görüşmelerin halen sürdüğünü ve sonucun

Flaş ittifak iddiası! Ak Parti ve...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 7 Haziran seçimlerine birlikte girdikleri Saadet Partisi’nin (SP) 1 Kasım seçimleri öncesi bu kez Ak Parti ile temasa geçerek ittifak görüşmeleri yaptığını, görüşmelerin halen sürdüğünü ve sonucun beklendiğini söyledi.

7 Haziran seçimlerinde ittifak yaptıkları Saadet Partisi’nin bu seçim öncesi Ak Parti ile flört ettiğini ve ittifak görüşmelerini sürdürdüğünü sözlerine ekleyen BBP lideri, “Görüşmelerin devam ettiğini söylediler. Biz BBP olarak hiçbir partiyle ittifak görüşmesi yapmadık. Kimseden bir teklif de gelmedi. Olmayan bir teklif üzerinden yorum yapmak istemem. MHP’den bir teklif gelirse bunu gerekli mercilerde istişare ederiz” dedi. 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset