Fidan göreve geri dönüyor

Bakanlar Kurulu, 19 Ocak’taki toplantının ardından bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında 2. kez toplandı. Toplantı sonrası konuşan Bülent Arınç, Hakan Fidan'ın yeniden MİT Müsteşarı olarak görevlendirildiğini açıkladı.Bakanlar Kurulu, Cumhurbaşkanı

Fidan göreve geri dönüyor

Bakanlar Kurulu, 19 Ocak’taki toplantının ardından bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında 2. kez toplandı. Toplantı sonrası konuşan Bülent Arınç, Hakan Fidan'ın yeniden MİT Müsteşarı olarak görevlendirildiğini açıkladı.

Bakanlar Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda yapılan ikinci toplantı, saat 11.45'te başladı.

Toplantıya, genel seçimler nedeniyle istifa eden bakanların yerine atanan Adalet Bakanı Kenan İpek, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin ilk kez katıldı.

Bu arada Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk de Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığındaki ilk Bakanlar Kurulu toplantısı, 19 Ocak 2015'te yapılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler