Faruk Özak TS Başkan adayı olacak mı?

2015 yılında siyasete son noktayı koyacak eski bakan AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak’tan haber61.net’e özel açıklamalarda bulundu.AK Parti MKYK toplantısında, 3 dönem kuralının muhafaza edilmesi ve 2015 seçimlerine mevcut seçim sistemiyle g

Faruk Özak TS Başkan adayı olacak mı?

2015 yılında siyasete son noktayı koyacak eski bakan AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak’tan haber61.net’e özel açıklamalarda bulundu.

AK Parti MKYK toplantısında, 3 dönem kuralının muhafaza edilmesi ve 2015 seçimlerine mevcut seçim sistemiyle girilmesine karar verildi. 3 dönem kuralına takılacak 70 isim arasında eski bakan AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak’ta var.

KİŞİLER DEĞİL KURUMLAR ÖNEMLİ

Trabzon iş, spor ve siyaset camiasının önemli ismi olan Faruk Özak Haber61.net’e konuştu. Mevcut yasanın bir ayet olmadığını dile getiren Özak “Yine de normal karşılamak gerek. Siyasette kişiler değil kurumlar önemlidir. Kişiler gelir geçer. AK Parti yoluna devam edecektir. Millete hizmet etmeyi ilke kabul eden 8 seçimdir zirvede olan partimizin önemi, misyonu her şeyin üzerinde gelir” dedi.

BAŞKANLIĞA ADAY OLACAK MI?

2015 yılında siyasete son noktayı koyduktan sonra Trabzonspor Kulüp Başkanlığına döner misiniz sorusuna ise Özak “Trabzonspor’da top oynamış asbaşkanlık ve başkanlık yapmış biri olarak ben zaten yaşamımın her döneminde takımın içinde oldum, kenarda kalmadım. Trabzonspor’a hizmet noktasında elimizden geleni dünde yaptık bugünde yaptık yarında yapmaya devam edeceğiz. Ama başkanlık gibi bir düşüncem kesinlikle yok.”

ÖNEMLİ OLAN BAŞI DİK YAŞAMAK?

“Bakın beraber top oynadığımız Trabzonspor’un efsane isimlerinden beş arkadaşım yok. Ölümlü dünyada yaşıyoruz. Hayatta önemli olan başı dik yaşamak. Benim alnım açık, başım her zaman dik oldu” diyen Özak 2015 Genel seçimleri sonrası ailesine, torunlarına, işlerine daha çok önem vereceğini belirterek “Kazandıkça paylaşmaya, güçlü oldukça dayanışmaya devam edeceğiz. Ben Trabzonluyum bu şehri seviyorum, bu şehrin insanlarına hizmet etmeyi bir borç biliyorum. Millete hizmet hakka hizmettir” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset