"Ey Bahçeli Milliyetçilik sözle olmaz"

 Adanalı Bakan Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Milliyetçilik sözle olmaz, lafla olmaz, milliyetçilik, millete hizmet etmekle olur." dedi.  Bakan Çelik, Adana Sarıçam Belediyesi'nin yeni hizmet binasının temelini, Vali Hüseyin Avni Coş, AK Parti Adana

"Ey Bahçeli Milliyetçilik sözle olmaz"

 

Adanalı Bakan Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Milliyetçilik sözle olmaz, lafla olmaz, milliyetçilik, millete hizmet etmekle olur." dedi. 
 
Bakan Çelik, Adana Sarıçam Belediyesi'nin yeni hizmet binasının temelini, Vali Hüseyin Avni Coş, AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci'nin de katıldığı bir törenle attı.
 
Çelik, buradaki konuşmasında, Sarıçam'ın, Türkiye'nin siyasi istikrarını ve ekonomisini daha da güçlendirmek için AK kadrolara destek verdiğini hatırlatarak, "Sarıçam'da sizlerle 10 yıldır yol yürüyoruz. Ben Sarıçam'ın kendi milli değerlerine, manevi değerlerine bağlılık konusunda kendisiyle kimsenin yarışılamayacağı bir ilçe olduğunu biliyorum." dedi. 
 
"BİZİ MİLET YAPAN DEĞERLERİN İÇİNDE IRKÇILIK YOKTUR”
Çelik, partisinin, kimseyle devlet üzerine pazarlık yapmadığını hatırlatarak, "Bizi milet yapan değerlerin içinde ırkçılık yoktur, mezhepçilik yoktur, bölgecilik yoktur. Bu parti hiçbir şekilde milletin vasıfları üzerine pazarlık yapmaz. Ama biz diyoruz ki Türk milleti farklı etnik gruplardan, farklı mezheplerden oluşan tek bir değer sistemine sahip tek bir millettir. Bunun için de ırkçılık yoktur, ama kardeşinin dilini ve kimliğini inkar etmek de yoktur." diye konuştu. 
 
"NİFAĞA MÜSAADE ETMEZLER"
Çelik, Sarıçamlıların milli değerlerine bağlı olduğunu bildiğini hatırlatarak, "Sarıçamlılar, Türkle Kürt arasına sokulmaya çalışılan nifağa da müsaade etmezler. Alevi ile Sünni arasına sokulmaya çalışılan nifağa da müsaade etmezler." diye ifade etti. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler