Esnaftan Atalay’a tam destek

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Kara ve Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. Ziyarette Trabzon’a yapacağı yatırımları anlatan Atalay’a Başkan Kara, “Geçmişte yaptıklarınız ortada. Projeleriniz de

Esnaftan Atalay’a tam destek

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Kara ve Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. Ziyarette Trabzon’a yapacağı yatırımları anlatan Atalay’a Başkan Kara, “Geçmişte yaptıklarınız ortada. Projeleriniz de Trabzon’a katkı sağlayacak projeler. Bizim Trabzon’a katkı yapacak sizin gibi insanlara desteğimiz her zaman vardır” dedi.

15 KATRİLYONLUK KAYNAK

AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Mehmet Atalay, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Atalay, dün Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Kara ve yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. Ziyarette Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Esnaf Odaları Birliği Başkanı Metin Kara, Kredi Kefalet Başkan yardımcısı Hadi Eyüboğlu, Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Karaağaçlı, Esnaf Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Temel Korkmaz, Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Kansız hazır bulundu.

1-248.jpgYAPTIKLARINIZ ORTADA

Trabzon kamuoyunda her kesim tarafından sevilen ve tanınan isim Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Mehmet Atalay’a Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odasından tam destek geldi. Atalay, oda yöneticileri tarafından samimiyetle karşılandı. Başkan Metin Kara "Bu şehre yaptıklarınız kimse tarafından inkar edilemez. Hepsi göz önünde ve ortada. Bizim size her zaman desteğimiz vardır. Genel Kurulumuzda bizi şereflendirdiniz. Bizim esnaf olarak bin yıllık bir ahilik geleneğimiz var. Bu gelenek AK Parti döneminde artarak devam ettirildi. Bunun da üzerine koymalıyız” dedi.

HEP KENDİ ESNAFIMIZA KAZANDIRDIK

AK Parti aday adayı Mehmet Atalay da ziyarette yaptığı değerlendirmede, “Biz Trabzon için her zaman büyük düşündük. Aldığımız organizasyonlarla şehrin kazanması için mücadele ettik. Organizasyonlarda şehrimizin esnafı kazansın diye hep mücadele ettik. Aynı işi şehrimizin esnafı yapabiliyorsa dışardaki firmaları değil kendi esnafımızı tercih ettik. Hedefimiz memleketimizin kazanmasıydı. Trabzon’da yaptığımız hizmetler yaklaşık 1 milyar TL civarında. Bunun önemli bir kısmı da şehrimizin esnafı, tüccarı, işçisi ve işadamına doğrudan katkı sağladı” dedi.

2023’TE DÜNYA GENÇLİK OYUNLARI

Önümüzdeki süreçte daha fazla büyük organizasyonların Trabzon’a alınması için çalışmalara başladığını ifade eden Atalay, “Karadeniz oyunlarını yaptık, Avrupa gençlik Olimpiyatlarını yaptık. Hedefimizde Dünya gençlik olimpiyatları var. Bunun için girişimlere şimdiden başladık. İnşaallah seçilirsek de seçilmesek de 2023 Dünya Gençlik Olimpiyatlarının Trabzon’a gelmesi için çalışacağız. Eğer bunu başarabilirsek 15 katrilyonluk bir kaynak yaratabileceğimizi düşünüyorum. Bunun bir kısmı sponsor olur, bir kısmı yatırım olur. Biz demiryolunu da Güney Çevre Yolu’nu da diğer eksikleri de bu organizasyonlar ile yapabiliriz. Geçmişte bunu yaptık. Organizasyonlar sadece tesis demek değil, diğer yatırımları da bu organizasyonlarla hızlandıracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset