Eski BBPliler Ak Partiye destek veriyor

Haber61 – haber Servisi – Büyük Birlik Partisi (BBP) Trabzon teşkilatlarında bir süre görev yapan bazı isimler bu seçimlerde AK Parti’yi destekleyeceklerini duyurdu. Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde basın açıklaması düzenleyen Eski BBPlik yöneticileri 1 Ka

Eski BBPliler Ak Partiye destek veriyor

Haber61 – haber Servisi – Büyük Birlik Partisi (BBP) Trabzon teşkilatlarında bir süre görev yapan bazı isimler bu seçimlerde AK Parti’yi destekleyeceklerini duyurdu.

Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde basın açıklaması düzenleyen Eski BBPlik yöneticileri 1 Kasım’da AK Partiye oy vereceğiz dediler. Açıklamayı yapan Osman Çıtlak, “Büyük birlik Partisinde siyaset yapmış isimler olarak 2 gün sonra yapılacak 1 Kasım 2015 milletvekili seçimleriyle ilgili Kanaatlarımızı için basın açıklaması düzenledik. Biz siyaseti  hiçbir zaman geçim aracı olarak görmedik. Siyaset bize göre, Vatan Millet  ve devlet ebed müddet için hizmet vasıtasıdır. Geçmişte şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte yaptık. Yine aynı çizgimizdeyiz ve siyasi tavrımızı belirlerken aynı ilkelerle hareket ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

skru1122.jpg

Çıtlak, “Hepsi yerli milli ve Büyük Türkiye için çalışan partilerin daha iyi hizmet yarışı yaptığı ortamda farklılıkları tercihi belirleyen bir unsur olabilir. Ancak yaklaşmakta olan siyasi partiler arasında bir hizmet yarışı olmaktan daha öte bir anlam olmaktan daha öte bir anlam ifade etmektedir. Türkiye m eden bir vekalet tüm dünyada devam eden bir vekalet savaşının tam ortasında ve açıkça hedefi haline getirilmiş durumda dır. Yakı n coğrafyamız ve gönül coğrafyamızın bizimle tüm bağlarının kesilmek istediği bir süreci yaşıyoruz bu sürecin farkında olan gönül coğrafyamızın sakinleride gözlerini bizlerin üzerine dikmiş seçim sonuçlarını takip ediyorlar." dedi.

 

HDP’ye de tepki gösteren Çıtlak, “Ermeni soykırımını tanıyacağız diyerek tarihimize Fransız Vahrli Hebdo dergisinde yayınlanan ve peygamberimize hakaret eden karikatürler ile Diyarbakır sokaklarını kirleterek dinimize bakışını ortaya koyan HDP eş başkanının PYD fıratın ister batısına geçer ister doğusuna geçer. Göreceksin geçecekler sende suyun ömür tarafında mal mal izleyeceksin sözlerini yaptıklarını iyi anladık ve Alperenler olarak diyoruz ki; bu milletin tarihine, dinine ve istikbaline ihanetinizi mal mal izlemeyeceğiz. Bu milletin verasetine trene bakar gibi baktıracağız. Bu yüzden Türkiye seçimlerinde 1 kaısm 2015 seçimlerinde AK Parti’ye desteğimizi, çağrımızın bizimle aynı hassasiyeti taşıyan kardeşlerimizde bu yönde olduğunu, Türk ve Kürt tüm Alperenlerin yeni türkiye için birlik ve beraberliğe çağırıyoruz" şeklinde konuştu.  

skru1124.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset