Eski bakandan parti harekatı

Eski İçişleri Bakanı ve Ordu Bağımsız Milletvekili İdris Naim Şahin'in de yer aldığı "Değerler Hareketi", yarın siyasi parti kurmak amacıyla İçişleri Bakanlığına başvuracak. Müteşebbis heyet adına Şahin ile Demokraside Birlik Vakfı ve İnsani Değerler Dern

Eski bakandan parti harekatı
Eski İçişleri Bakanı ve Ordu Bağımsız Milletvekili İdris Naim Şahin'in de yer aldığı "Değerler Hareketi", yarın siyasi parti kurmak amacıyla İçişleri Bakanlığına başvuracak.
 
Müteşebbis heyet adına Şahin ile Demokraside Birlik Vakfı ve İnsani Değerler Derneği Genel Başkanı Mehmet Bozdemir adına yapılan yazılı açıklamaya göre, hareket, partileşme çalışmalarında son aşamaya geldi.
 
Şahin ve arkadaşları yarın saat 13.30'da İçişleri Bakanlığına partinin kuruluş dilekçesini verecek. Kurucular kurulu görev dağılımı yapıldıktan sonra saat 16.00'da Rixos Otelde düzenlenecek basın toplantısıyla yeni partinin kuruluşu ilan edilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler