Esed'e şok: Ellerinden alındı

 Suriye'de Esed güçlerine karşı savaşan muhalifler, birçok stratejik bölgeyi ele geçirdi. Suriye 'de çatışmalar bir an olsun kesilmiyor. Esed güçlerine karşı savaşan muhalifler, stratejik konumda olan İdlib'in kontrolünü ele geçirdi. Günlerdir şiddetli ça

Esed'e şok: Ellerinden alındı

 

Suriye'de Esed güçlerine karşı savaşan muhalifler, birçok stratejik bölgeyi ele geçirdi.
 
Suriye 'de çatışmalar bir an olsun kesilmiyor. Esed güçlerine karşı savaşan muhalifler, stratejik konumda olan İdlib'in kontrolünü ele geçirdi.
 
Günlerdir şiddetli çatışmalara sahne olan şehirdeki Esed askerleri, köşeye sıkışınca muhaliflere teslim oldu. Saklandıkları binadan beyaz bayrak sallayarak çıkan Esed askerleri, daha sonra muhalifler tarafından kuşatıldı ve silahları ellerinden alındı.
 
Halep'te de şiddetli çatışmalar yaşandı. Maaret El Numan kasabasını ele geçiren muhalifler, rejim güçlerinin ilerlemesini engellemeye çalıştıklarını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler