Esed kabul etti ama bir şartla !

Suriye Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Cihad Makdissi, BM Özel Temsilcisi Lahtar Brahimi'nin ortaya attığı ateşkes önerisine sıcak baktıklarını ancak bunun için "karşı tarafın" da masaya oturması gerektiğini söyledi.AFP'ye açıklamada bulunan Makdissi, "Herhan

Esed kabul etti ama bir şartla !

Suriye Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Cihad Makdissi, BM Özel Temsilcisi Lahtar Brahimi'nin ortaya attığı ateşkes önerisine sıcak baktıklarını ancak bunun için "karşı tarafın" da masaya oturması gerektiğini söyledi.

AFP'ye açıklamada bulunan Makdissi, "Herhangi bir girişimin başarıya ulaşması, sadece bir tarafın elinde değildir" dedi.
 
Suriye Ulusal Konseyi Başkanı Abdülbasit Seyda da, Suriye rejiminin BM ve Arap Birliği Suriye Özel Temsilcisi El-Ahdar el-İbrahimi'nin ateşkes çağrısına uyması durumunda kendilerinin de uyacaklarını belirtmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler