Eş durumundan bakan müşaviri!

AKP’li bayan milletvekillerinin eşlerinden sonra bu kez de Genel Başkan Yardımcısı'nın eşi Bakan Müşaviri oldu.AKP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Reha Denemeç'in eşi Simten Denemeç, Ekonomi Bakanlığına Müşavir olarak atandı . AKP'nin kurcular

Eş durumundan bakan müşaviri!

AKP’li bayan milletvekillerinin eşlerinden sonra bu kez de Genel Başkan Yardımcısı'nın eşi Bakan Müşaviri oldu.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Reha Denemeç'in eşi Simten Denemeç, Ekonomi Bakanlığına Müşavir olarak atandı . AKP'nin kurcuları arasında yer alan ve 3 dönemdir AKP'den milletvekili seçilerek TBMM'ye giren AKP'li Denemeç'in eşi Simten Denemeç'e, Zafer Çağlayan’ın Ekonomi Bakanlığı'nda müşavirlik görevi verildi.

Daha önce de AKP’nin mevcut ve eski milletvekillerinin eşleri devlete atanmıştı. Adana milletvekili Fatoş Gürkan’ın eşi, Erhan Gürkan, Çevre Şehircilik Bakanlığı’na müşavir oldu. Erzurum milletvekili Fazilet Çığlık’ın eşi Muharrem Çığlık Başbakanlık müşavirliğine atandı. Ankara milletvekili Aşkın Asan’ın eşi Habib Asan Türk Patent Enstitüsü Başkanı oldu. Mardin miletvekili Gönül Şahkulubey’in eşi Mehmet Şahkulubey. Adı Çevre ve Şeircilik Bakanlığı olarak değişen Bayındırlık Bakanlığına atandı. 

Eski Bakan Aliye Kavaf’ın eşi Alaeddin Kavaf, ETİ Zeolit Kimya Genel Müdürü oldu. Trabzon milletvekili Safiye Seymenoğlu’nun eşi Arif Seymenoğlu, Bilim Sanayi Bakanlığı Daire Başkanlığına atandı. Tokat milletvekili Dilek Yüksel’in eşi Uğur Yüksel,  Enerji Bakanlığı’nda müşavir oldu. Artvin Milletvekili Orhan Yıldız'ın eşi Güler Yıldız da Sağlık Bakanlığı Personel Daire Başkanlığına atandı. Enerji eski Bakanı Hilmi Güler’in baldızı Sema Gezgincan ise Milli Eğitim’de Bakan danışmanı oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset