"Erken seçim CHP'ye kaybettirmez"

 CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Erken seçimde CHP oylarını kaybetmez, aksine artırır" dedi. Sarıgöl ilçesinde partisinin bayramlaşma töreninde katılan Özel, buradaki konuşmasında, 7 Haziran'da seçmenin AK Parti iktidarına "dur" dediğini ve partilerin

"Erken seçim CHP'ye kaybettirmez"
 CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Erken seçimde CHP oylarını kaybetmez, aksine artırır" dedi.
 
Sarıgöl ilçesinde partisinin bayramlaşma töreninde katılan Özel, buradaki konuşmasında, 7 Haziran'da seçmenin AK Parti iktidarına "dur" dediğini ve partilerin koalisyon yapması gerektiğinin mesajını verdiğini savundu.
 
Cumhuriyet Halk Partisi olarak MHP'ye başbakanlık teklif ettiklerini ama kabul görmediğini, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı için Deniz Baykal'a da destek vermediklerini belirten Özel, "Biz vatandaşlarımıza ne vaat etmiş isek sonuna kadar sözümüzün arkasındayız. 14 maddelik bir şartımız var. Bunlar kabul edilene kadar mücadele edeceğiz. Çünkü vatandaşlarımızın oylarını böyle kazandık" diye konuştu.
 
Özel, CHP olarak erken seçime gidilmesi taraftarı olmadıklarını belirterek, şunları söyledi:
 
"Erken seçimde CHP oylarını kaybetmez, aksine artırır. Zira vatandaş görüyor, biz sözümüzün arkasındayız. Burada yan çizen MHP'dir. Erken seçim olursa vatandaşlarımız kimin yan çizdiğini biliyor." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler