Ergenç: İş dünyası çok endişeli!

Trabzon Sanayici ve İşadamları Genel Sekreteri Recep Ergenç, Fransa Ulusal Meclisi’nde görüşülmekte olan “Ermeni soykırımını inkar etmeyi cezalandırma” konulu yasa tasarısı nedeniyle, açıklama yaptı. Ergenç yaptığı açıklamada şunları söyledi: "İşdünyası b

Ergenç: İş dünyası çok endişeli!

Trabzon Sanayici ve İşadamları Genel Sekreteri Recep Ergenç, Fransa Ulusal Meclisi’nde görüşülmekte olan “Ermeni soykırımını inkar etmeyi cezalandırma” konulu yasa tasarısı nedeniyle, açıklama yaptı. Ergenç yaptığı açıklamada şunları söyledi: "İşdünyası bu durumdan büyük endişe duymaktadır. Yıllardır süren Türk-Fransız dostluğuna onarılmaz şekilde yara aldırabilecek bu tasarının, sağduyu sahibi Fransa Meclisi tarafından kabul edilmeyeceğini ümit ediyoruz. Bu konunun düşünce ve ifade özgürlüğüne ket vuracak şekilde oy hesaplarına alet edilmesini de kınıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset