Erdoğan'ın ismini vermediği vekil konuştu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'CHP'den bir kişiyle, görevlendirdiğim Beşir Atalay görüştü. O görüşmeden sonra dönmediler' demesi ve bugünkü grup toplantısında ki sözleri üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Loğo

Erdoğan'ın ismini vermediği vekil konuştu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'CHP'den bir kişiyle, görevlendirdiğim Beşir Atalay görüştü. O görüşmeden sonra dönmediler' demesi ve bugünkü grup toplantısında ki sözleri üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Loğoğlu, "Sayın Atalay bilinenleri tekrarladı, o nedenle geri dönmem için bir neden oluşmadı" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Danimarka'ya yapacağı ziyaret öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamalarda, 'CHP'den bir kişiyle, görevlendirdiğim Beşir Atalay görüştü. O görüşmeden sonra dönmediler' demesi ve bugünkü grup toplantısında yaptığı konuşması üzerine, Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in makamında Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile görüşen CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.

Loğoğlu, yaptığı yazılı açıklamada Atalay'ın kendisini, İmralı görüşmeleri hakkında bilgilendirdiğini, ancak yeni bir bilgi vermediğini belirterek, şunları kaydetti: 'TBMM Başkanı Sayın Cemil Çiçek'in daveti üzerine 12 Mart 2013 tarihinde makamına gittim. Sayın Çiçek'in makamında bulunan Başbakan Yardımcısı Sayın Beşir Atalay, Öcalan'la yapılan temaslar hakkında kısa bir bilgilendirmede bulundu. Sayın Atalay bilgi verirken, bugüne kadar basına yansıyan hususları tekrarlamak dışında başkaca bir noktaya değinmedi. Bu itibarla kendilerine geri dönmek için de bir nedenimiz oluşmadı.'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset