Erdoğan'ın ekmeğine yağ sürdü

Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan'ın ekmeğine yağ sürdü...CHP'li kurmaylarca hazırlanan "Cumhuriyet döneminin ekonomik verilerini içeren" rapor, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ekmeğine yağ sürdü.Bu iddia köşesinde sık sık CHP'ye yakın yazılar yaz

Erdoğan'ın ekmeğine yağ sürdü

Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan'ın ekmeğine yağ sürdü...

CHP'li kurmaylarca hazırlanan "Cumhuriyet döneminin ekonomik verilerini içeren" rapor, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ekmeğine yağ sürdü.

Bu iddia köşesinde sık sık CHP'ye yakın yazılar yazan Milliyet yazarı Mehmet Tezkan'a ait...

"CHP kurmayları, Cumhuriyet'in 80 yılı ile AKP iktidarının 8 yılını karşılaştırmış. Bilerek mi yapmışlar bilmeyerek mi bilmiyorum. Ama tam da Başbakan'ın istediğini yapmışlar" diyen Tezkan, iddiasını Başbakan Erdoğan'ın konuşmalarıyla destekledi.

"Başbakan'ın konuşmalarına bakın.. Hep bu mukayeseyi yapar.. 80 yılda onlar bunu yaptı, biz sekiz yılda bunu yaptık diye övünür. Erdoğan için milat 2002'nin Kasım ayıdır. Hatta Başbakanlık koltuğuna oturduğu 2003'ün Mart'ıdır."

SANKİ KILIÇDAROĞLU BU ÜLKEYİ 80 YIL YÖNETTİ
CHP'nin hazırladığı raporu sert dile eleştiren Tezkan, kızgınlığını da şu satırlarla aktardı:

"CHP'nin hazırladığı rapora bakan.. 80 yılı savunduğunu gören.. Zanneder ki; Kılıçdaroğlu, 80 yıl bu ülkeyi yönetti.. Şimdi hesabını veriyor.. Anlaşılır gibi değil!"

CHP KAYBEDİYOR, AK PARTİ KAZANIYOR
Dikkatinizi çekmiştir.. Başbakan sadece kendi belediye başkanlığı dönemini geçmişlerinden sayıyor. Aynı dönemde iktidarda olan Refahyol hükümetinden bahis açmıyor. Buna karşı Kılıçdaroğlu'nun CHP'si ne yapıyor?
80 yılın ekonomi yönetimini savunmaya kalkıyor..
Ee, o zaman..
Erdoğan, İnönü dönemini de Kılıçdaroğlu'ndan sorar, Demirel dönemini de..
Hatta, Milliyetçi Cephe hükümetlerinde (Demirel-Erbakan-Türkeş koalisyonu) yapılmayan işlerin hesabını da sorarsa şaşırmam..
Niye mi?
CHP'nin raporunun başlığı ne?
İşte 80 yıllık Cumhuriyet, işte 8 yıllık AKP iktidarı!..

CHP de buna ses çıkarmıyor.. Hatta çanak tutuyor.. Kılıçdaroğlu; 1940'larda, 60'larda, 90'larda, 2000'lerde olan işlerden bana ne demiyor..
Kazanamıyor..
Erdoğan bana ne diyor..
Kazanıyor.."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset