Erdoğan'dan vekalet

Akar, Erdoğan ile görüşmesinin ardından gazetecilere açıklama yaptı.İşte açıklamadan satır başları: "Kendisinden kurban bayramı için bize vekalet vermesini istedik. Geçen yıl da bize vekalet vermişti. Bu yıl da kabul etti ve cumhurbaşkanı olarak bize veka

Erdoğan'dan vekalet
Akar, Erdoğan ile görüşmesinin ardından gazetecilere açıklama yaptı.
İşte açıklamadan satır başları:
 
"Kendisinden kurban bayramı için bize vekalet vermesini istedik. Geçen yıl da bize vekalet vermişti. Bu yıl da kabul etti ve cumhurbaşkanı olarak bize vekalet verdi.
 
Yurtdışında 5 hisse yurt içi 3 hisse aldı. Somali, Nijer, Bosna Hersek, Pakistan ve Bangladeş'te kendi adına kurban kesilmesini istedi.
 
Yurt içinde nerede kesileceği önem taşımıyor. Hangi kombinada kesilecekse orada ismi anılacak. Parayı peşin aldık. Toplam 3 bin 50 lira kendisi cüzdanından çıkartarak saydı, bize verdi sonra ben de saydım ve teslim aldık."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler