Erdoğan'dan şok sözler!

Başbakan Erdoğan'dan Gezi Parkı protestoları sırasında başına biber gazı fişeği isabet eden 269 gün komada kaldıktan sonra yaşamını yitiren Berkin Elvan için inanılmaz sözler geldi.Okmeydanı'nda 2 kişinin ölümüne neden olan olayları değerlendiren Erdoğan,

Erdoğan'dan şok sözler!

Başbakan Erdoğan'dan Gezi Parkı protestoları sırasında başına biber gazı fişeği isabet eden 269 gün komada kaldıktan sonra yaşamını yitiren Berkin Elvan için inanılmaz sözler geldi.

Okmeydanı'nda 2 kişinin ölümüne neden olan olayları değerlendiren Erdoğan, "Neymiş Berkin Elvan'ı anmak için törenler düzenleyeceklermiş. Ölmüştür, geçmiştir" dedi.

EKMEK ALMAYA GİTMİŞ! DÜRÜST OL!

Erdoğan, şunları söyledi:

"Soma'yı bahane edip, kıran, tahrip eden, polise saldıran, yeni cinayetler işleyen kan tacirleri karşısında elbette susmayacağız. Dün yine bir olay oldu İstanbul'da. Neymiş, berkin Elvan'ı anmak için okullarda törenler düzenleyeceklermiş. Şu hale bak yav. Biz bu ülkede kusura bakmayın her ölüm hadisesinde tören mi düzenleyeceğiz. O zaman bütün işleri bırakıp törenlere bakalım. Ölmüştür geçmiştir. Ama Kılıçdaroğlu'na göre, bu tabi ekmek almaya giderken ölen bir gencimiz, çocuğumuz. Dürüst ol dürüst. Kimi aldatıyorsun? Gerçek ortada, her şey ortada. Resimlerle kayıtlarla. Ama o yavruyu, aldatanlar da ortada. Dün ölüm yıldönümüymüş, yıldönümü değil. Olayların olduğu yıldönümü. Bunu gerekçe tuttular."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset