Erdoğan'dan saldırıya ilk tepki!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari-Çukurca karayolunda hain saldırıya ilişkin ''Biz bu mana dolu ramazan ayı içinde özellikle sabırla devam ettiğimiz bir süreci, bu yaşanan olaylarla, bu mübarek ayda gölgelenmesini istemezdik ama ne yazık ki terör böy

Erdoğan'dan saldırıya ilk tepki!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari-Çukurca karayolunda hain saldırıya ilişkin ''Biz bu mana dolu ramazan ayı içinde özellikle sabırla devam ettiğimiz bir süreci, bu yaşanan olaylarla, bu mübarek ayda gölgelenmesini istemezdik ama ne yazık ki terör böyle acımasız, dini, milleti, ırkı, vatanı olmayan bir olay, bir fenomen'' dedi.

Erdoğan, Conrad Otel'de İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Olağanüstü İcra Komitesi Toplantısı'nın açılışında yaptığı konuşmada, Hakkari-Çukurca karayolunda gerçekleştirilen terörist saldırıya işaret ederek, şunları söyledi:

''Bu gece yarısı sahur vaktinde 8 yavrumuzu teröristler şehit etti. Şehitlerimize öncelikle Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralı kardeşlerimize şifalar diliyorum. Tüm ailelere sabır dilerken, milletimin tekrar başı sağolsun diyorum.

Tabii biz bu mana dolu ramazan ayı içinde özellikle sabırla devam ettiğimiz bir süreci, bu yaşanan olaylarla, bu mübarek ayda gölgelenmesini istemezdik ama ne yazık ki terör böyle acımasız, dini, milleti, ırkı, vatanı olmayan bir olay, bir fenomen"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset