Erdoğan'dan korsana sert tepki

Başbakan Erdoğan taksicilere hitap ederken en fazla şikayetçi oldukları korsan konusuna geldi. Erdoğan, sadece Başbakan olarak değil Belediye başkanlığı döneminden beri bu sektördeki insanları tanıdığını söyledi.Erdoğan, İstanbul'da valilik görevini üstle

Erdoğan'dan korsana sert tepki

Başbakan Erdoğan taksicilere hitap ederken en fazla şikayetçi oldukları korsan konusuna geldi. Erdoğan, sadece Başbakan olarak değil Belediye başkanlığı döneminden beri bu sektördeki insanları tanıdığını söyledi.

Erdoğan, İstanbul'da valilik görevini üstlenen Celalettin Cerrah, Muammer Güler dönemlerinde de korsana karşı mücadele verilmesi için talimatı olduğunu ancak bu konuda daha radikal tedbirlerden yana olacaklarını söyledi. Erdoğan gerekirse başkasının hakkına göz koyan bu kişilerin araçlarının ellerinden alınabileceğini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, taksicilerle yaptığı toplantıda korsan taşımacılığın önlenmesi konusunda, ''Bu bir hakkın gasbıdır. Böyle bir hakkın gasbına müsaade etmek mümkün değildir. Caydırıcılığı çok farklı bir noktaya taşımamız lazım. Birinci, ikinci, üçüncü kademe olmak üzere, burada elindeki arabasına varıncaya kadar alma yoluna bile gitmemiz lazım'' dedi.

Erdoğan, taksicilerden İstanbul'u hakkıyla temsil etmelerini belirtirken İlk ve son izlenimin taksiciler tarafından verildiğini bunun da çok önemli olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler