Erdoğan'dan kongre kararına ilk yorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Davutoğlu'nın açıklamalarının ardından konuştu.   Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Erdoğan'ın programında yer almayan bir buluşma gerçekleşti. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun aday olmayacağı AKP kongresi için “Hayırlı

Erdoğan'dan kongre kararına ilk yorum
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Davutoğlu'nın açıklamalarının ardından konuştu.
 
Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Erdoğan'ın programında yer almayan bir buluşma gerçekleşti. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun aday olmayacağı AKP kongresi için “Hayırlı olsun” dedi. Erdoğan, Davutoğlu’nun aday olmamasına ilişkin olarak da “Başbakan’ın kendi kararı” değerlendirmesinde bulunarak, “Davutoğlu kendisi bu öneriyle geldi. Aday olmayacağını da söyledi. Biz nasıl görevi devrettiysek o da başka birine devreder” ifadelerini kullandı.

 

Edinilen bilgiye göre, vekillerle görüşmede Ak Parti'nin 22 Mayıs'ta yapacağı olağanüstü kongre kararı da gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kongre kararıyla ilgili ''hayırlı olsun. Başbakan'ın kendi kararı'' dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset