Erdoğan'dan iPhone 6 eleştirisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin yeni logo ve sloganının tanıtıldığı toplantıya katıldı. Erdoğan, iPhone 6'nın Türkiye'de satışa çıktığı gün yaşanan kuyruklar hakkında eleştiride bulundu.Erdoğan, "Bir markanın yeni bir model telefon piyasaya sürüyor. İn

Erdoğan'dan iPhone 6 eleştirisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin yeni logo ve sloganının tanıtıldığı toplantıya katıldı. Erdoğan, iPhone 6'nın Türkiye'de satışa çıktığı gün yaşanan kuyruklar hakkında eleştiride bulundu.

Erdoğan, "Bir markanın yeni bir model telefon piyasaya sürüyor. İnsanlar o marka telefonu alabilmek için gece dahi saatlerce kuyrukta bekliyorlar. Bu marka her yıl model çıkardığı halde, modeller arasında çok büyük farklılıklar da yok ha, bunu da söyleyeyim. Tanınmışlık sayesinde bu uzun kuyrukları oluşturabiliyorlar. Burada birçok arkadaşımız da bunu biliyor. Aslında satılan telefon değil, satılan o telefonun markası. "Bak yenisini aldım' bu…" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset