Erdoğan'dan ilk YGS yorumu!

"YGS'de bir yanlış varsa üstüne gideriz" diyen Erdoğan "Yargı kararını açıkladı takipsizlik verdi. Vaka ortada" dedi.Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "ÖSYM'den torpil bakan kim" sorusuna da sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Sende ze

Erdoğan'dan ilk YGS yorumu!

"YGS'de bir yanlış varsa üstüne gideriz" diyen Erdoğan "Yargı kararını açıkladı takipsizlik verdi. Vaka ortada" dedi.

Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "ÖSYM'den torpil bakan kim" sorusuna da sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Sende zerre kadar onur varsa, çıkarsın bu hükümetin o bakanını açıklarsın" dedi.

Başbakan Erdoğan, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde düzenlediği mitingde seçmenlere seslendi. Başbakan Erdoğan, konuşmasında AK Parti'nin 8 yıllık iktidarı döneminde gerçekleştirdiği icraatlarını anlattı. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Başbakan Erdoğan, anamuhalefetin YGS soruşturmasına yönelik açıklamalarına tepki gösterdi: "YGS'de bir yanlış varsa üstüre gideriz dedi. Yargı kararını açıkladı, takipsizlik kararı verdi. Vaka ortada. Bir bakan ÖSYM'ye mail göndermiş, torpil yaptırmık istemiş diyor. Sende zerre kadar onur varsa, çıkarsın bu hükümetin o bakanını açıklarsın. Bu hükümet o bakanı bir dakika orada tutarsa sen her sözü söyleyebilirsin. Ama açıklayamıyor, çünkü bütün hayatı iftiralarla dolu.

 

MHP'YE GÖNDERME

Ben Devlet Bahçeli değilim, orada tutmam o bakanı. Bizim partimizin adı AK parti, temiz siyaset sözü vererek buralara geldik. Kılıçdaroğlu, birkaç gün içinde o iftiranın da altında kalacak"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset