Erdoğan'dan Hamzaçebi'ye taş!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 24. Dönem Milletevkili Aday tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada CHP Grup Başkanvekili Trabzonlu Mehmet Akif Hamzaçebi'ye taş attı. Erdoğan, Hamzaçebi'yi işaret ederek, "Başbakanın iki yeni şehir projesini o çok

Erdoğan'dan Hamzaçebi'ye taş!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 24. Dönem Milletevkili Aday tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada CHP Grup Başkanvekili Trabzonlu Mehmet Akif Hamzaçebi'ye taş attı. Erdoğan, Hamzaçebi'yi işaret ederek, "Başbakanın iki yeni şehir projesini o çok önce açıklamıştı diyor. Bunu 4 sene önce meclisteki bütçe tasarısında açıkladığını söylüyor. Değerli arkadaşlar ben istanbul gibi büyük şehrin 4.5 yıl belediye .başkanlığını yaptım ben maliye memuru değilim. ben belediye başamknlığından geliniyorum. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Akif Hamzaçebi öhncçe İstanbul'u tanısın ama önce tabiki Genel başkanını tanısın. Kağıthaneye kağıttepe" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler