Erdoğan'dan Foça saldırısı yorumu

Başbakan Erdoğan: Terörün yayılma noktasındaki bir başka örneği.İzmir’deki Foça Deniz Üs Komutanlığı’nda görevli askeri personeli taşıyan araca, yalnızca askerlerin kullandığı, ancak bir süre önce sivillerin de kullanımına açılan yolda mayınlı saldırı düz

Erdoğan'dan Foça saldırısı yorumu

Başbakan Erdoğan: Terörün yayılma noktasındaki bir başka örneği.

İzmir’deki Foça Deniz Üs Komutanlığı’nda görevli askeri personeli taşıyan araca, yalnızca askerlerin kullandığı, ancak bir süre önce sivillerin de kullanımına açılan yolda mayınlı saldırı düzenlendi. İlk patlamadan sekiz dakika sonra ikinci patlamanın yaşandığı saldırıda, ilk belirlemelere göre 1 uzman çavuş şehit olurken 11 asker de yaralandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Foça'daki askeri aracın geçişi sırasındaki patlamaya ilişkin net bilgilerin henüz gelmediğini belirterek, ''Bu maalesef terörün yayılma noktasındaki attığı adımların bir başka örneği'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler