Erdoğan'dan Esad'a çekil çağrısı

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'deki gelişmelerle ilgili olarak, ''Tankların kışlalarına çekilmesi lazım. Kışlalarına çekilmediği sürece Annan Planı'nın yerine geldiğini söyleyemeyiz'' dedi. Katıldığı bir televizyon programında gündemi değerlendire

Erdoğan'dan Esad'a çekil çağrısı

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'deki gelişmelerle ilgili olarak, ''Tankların kışlalarına çekilmesi lazım. Kışlalarına çekilmediği sürece Annan Planı'nın yerine geldiğini söyleyemeyiz'' dedi.

 

Katıldığı bir televizyon programında gündemi değerlendiren Başbakan Erdoğan,tutuklu milletvekilleri konusunda TBMM'de bir düzenleme yapılacağı yönündeki haberlerle ilgili olarak, ''Şu anda Meclis Başkanımızın bu tür bir girişimi olmuştur ve biz bu girişimi saygıyla karşılarız. Ama önümüze gelen nedir, ne değildir? Bunu görürüz. Burada anayasaya, yasalara uygun bir şey varsa bunu bizler de yetkili kurullarımızda değerlendiririz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset