Erdoğan'dan CIA açıklaması

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Merkezi Haberalma Teşkilatı (CIA) Başkanı Orgeneral David Petraeus ile dün yaptığı görüşmede başta Suriye ve Irak olmak üzere bölgedeki gelişmelerin ele alındığını söyledi.Erdoğan, Petraeus ile dün yaptığı görüşmede Stra

Erdoğan'dan CIA açıklaması

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Merkezi Haberalma Teşkilatı (CIA) Başkanı Orgeneral David Petraeus ile dün yaptığı görüşmede başta Suriye ve Irak olmak üzere bölgedeki gelişmelerin ele alındığını söyledi.

Erdoğan, Petraeus ile dün yaptığı görüşmede Stratfor belgelerinin gündeme gelip gelmediğine ilişkin bir soruya, ''Gazetelerde çıkan dedikodulara zaten ben pek itibar etmediğim için onları sorma gereğini de duymuyorum. Varsın o gazeteler onlarla oyalana dursun. Onların sermayesi o zaten. Başka bir sermayesi yok'' yanıtını verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye giriş yapan ve Hatay'daki çadırkentte bulanan Suriye vatandaşlarının, Kilis'te Hac Konaklama Merkezi olarak kullanılan tesislerdeki bir bölüme kurulan konteyner kente yerleştirileceğini açıkladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset