Erdoğan'dan Cemil Çiçek'e tepki

TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in yaptığı teröre karşı milli mutabakat çağrısı dün AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’nda (MKYK) değerlendirildi.Başbakan Tayyip Erdoğan da türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek’in girişimini eleştirdi. Erdoğan to

Erdoğan'dan Cemil Çiçek'e tepki

TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in yaptığı teröre karşı milli mutabakat çağrısı dün AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’nda (MKYK) değerlendirildi.

Başbakan Tayyip Erdoğan da türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek’in girişimini eleştirdi. Erdoğan toplantıda, Çiçek’in açıklamasında yer alan öneriler için, "Orada söylenenleri biz zaten yaptık. Keşke bunu, Meclis’teki partilerle de görüşüp öyle yapsaydı, o zaman Meclis’in ortak iradesini göstermiş olurdu, ama öyle olmadı" dedi.

Sürpriz olmuş

MKYK’da eleştirilere hedef olan Çiçek’in açıklamaları için Erdoğan da şu değerlendirmelerde bulundu:

“Zaten kendisi de söylüyor, vatandaş Cemil Çiçek olarak bu girişimi başlatmış. Ama keşke Meclis’teki partilerin grup başkanvekilleriyle görüşerek bunu yapmış olsaydı. O zaman bu, Meclis’in ortak iradesini göstermiş olurdu. Ama böyle olmadı. Zaten hiçbir partiden de destek gelmedi. Yapılması istenenleri de zaten biz hükümet olarak yaptık.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset