Erdoğan’dan ’bayrak’ telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ı telefonla arayarak, Filistin bayrağının Birleşmiş Milletler'de göndere çekilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan,

Erdoğan’dan ’bayrak’ telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ı telefonla arayarak, Filistin bayrağının Birleşmiş Milletler'de göndere çekilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, 193 üye ülkenin temsilcisinin huzurunda gerçekleşen bayrak töreninin kendisini de duygulandırdığını belirterek, Türkiye'nin Filistinlilere desteğinin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin bayrağının BM'de dalgalanmasının İslam ülkeleri başta olmak üzere uluslararası toplumun geneli tarafından da müspet bir gelişme olarak değerlendirildiğine de dikkati çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, görüşme vesilesiyle, bölgesel konulara ilişkin Abbas'la görüş teatisinde de bulunduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler