Erdoğan'dan Abdullah Gül'e rest

Cumhurbaşkan Abdullah Gül'ün TBMM açılışında 'Tutuklu vekillerin bu yılda Meclis'te olmaması bir eksikliktir' sözleri Başbakan Erdoğan'a soruldu.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan TBMM açılışı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Abdullah

Erdoğan'dan Abdullah Gül'e rest

Cumhurbaşkan Abdullah Gül'ün TBMM açılışında 'Tutuklu vekillerin bu yılda Meclis'te olmaması bir eksikliktir' sözleri Başbakan Erdoğan'a soruldu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan TBMM açılışı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün konuşmasındaki tutuklu vekiller vurgusuna katılmadığını kaydeden  Erdoğan, 'Tutuklu vekiller konusunda aynı düşüncede değiliz. Bu konuda sayın Gül'le polemiğe girmem' dedi.
 
KÜRTÇE SAVUNMA VE KONGREYE ALINMAYAN GAZETELER
Kürtçe savunma için hazırladıkları çalışmayı en kısa süede hayata geçireceklerini de söyleyen Başbakan Erdoğan, parti kongresine bazı gazete temsilcilerinin davet edilmemesiyle ilgili olarak da "Ben herkesi içeri sokmak zorunda değilim.
 
Bize hergün hakaret edenleri en özel günümüze davet etmek zorunda değilim. Çok heveslilerse televizyondan izlesinler" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset