Erdoğan'a büyük küstahlık!

Başbakan'ın Köln ziyareti öncesi Alman makamları Türkiye'yi uyararak itidal çağrısında bulunmuştu. Şimdi ise asıl provokasyonu da yine Almanlar yapıyor.Erdoğan'ın yarın başlayacak Köln ziyareti öncesinde Alman televizyonu NDR'nin hazırladığı klipte Başbak

Erdoğan'a büyük küstahlık!

Başbakan'ın Köln ziyareti öncesi Alman makamları Türkiye'yi uyararak itidal çağrısında bulunmuştu. Şimdi ise asıl provokasyonu da yine Almanlar yapıyor.

Erdoğan'ın yarın başlayacak Köln ziyareti öncesinde Alman televizyonu NDR'nin hazırladığı klipte Başbakan Erdoğan'ın miting görüntüleri ve konuşmalarına montaj yöntemiyle çeşitli eklemeler yapıldı.

ERDOĞAN'I ŞEYTANA BENZETTİLER

Görüntüler Hole Hole (Cehenneme Cehenneme) şarkısı ile birleştrildi. Tartışmalı klipbin en çok dikkat çeken bölümü ise ateşler içerisinden çıkan Erdoğan'ın şeytan figürüne dönüştürülmesi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset