Erdoğan'a 2. suikast girişimi!

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın yarın yapacağı miting öncesi Şırnak yolu üzerinde 36 kilogram patlayıcı ele geçirildi. Uzaktan kumandalı patlayıcı, koruma konvoyunun geçeceği köprünün altına yerleştirilmiş olarak bulundu.  ERDOĞAN'IN KONVOYUNA TNT'Lİ SALD

Erdoğan'a 2. suikast girişimi!

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın yarın yapacağı miting öncesi Şırnak yolu üzerinde 36 kilogram patlayıcı ele geçirildi. Uzaktan kumandalı patlayıcı, koruma konvoyunun geçeceği köprünün altına yerleştirilmiş olarak bulundu.

 

ERDOĞAN'IN KONVOYUNA TNT'Lİ SALDIRI HAZIRLIĞI

Nusaybin İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Şırnak mitingi öncesi teyakkuza geçti. Bir ihbarı değerlendiren ekipler, miting konvoyları ve koruma ekiplerinin geçeceği Nusaybin - Cizre karayolu Söğütlü köyü mevkiindeki Söğütçay köprüsü altına yerleştirilmiş 3 adet 12 kilogramlık tüp içerisinde uzaktan kumandalı TNT patlayıcı ele geçirdi.

Çevrede alınan güvenlik önlemlerinden sonra patlayıcı imha uzmanlarına haber verildi. Bölgeye gelen imha ekipleri, patlayıcıları kontrollü bir şekilde etkisiz hale getirdi. İmha edilen patlayıcılar, bir buçuk metre genişlik, iki buçuk metre derinlikte çukur oluşturdu. Arama tarama faaliyetlerine Ecel ve Hasar isimli köpekler de katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın Batman ve Şırnak'ta miting düzenleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset