Erdoğan yine cemaati hedef aldı

Başbakan Erdoğan, MÜSİAD'ın geleneksel iftar programında konuştu. Erdoğan, iftar sonrasında yaptığı konuşmada yine cemaate yüklendi, yargı içerisindeki yapılanlamalar nedeniyle delilleri olmasına rağmen böcek soruşturmasında hiçbir sonuç elde edilemediğin

Erdoğan yine cemaati hedef aldı
Başbakan Erdoğan, MÜSİAD'ın geleneksel iftar programında konuştu. Erdoğan, iftar sonrasında yaptığı konuşmada yine cemaate yüklendi, yargı içerisindeki yapılanlamalar nedeniyle delilleri olmasına rağmen böcek soruşturmasında hiçbir sonuç elde edilemediğini söyledi.
 
Erdoğan, İstanbul'da MÜSİAD'ın geleneksel iftar programına katıldı. Erdoğan konuşmasında şunları söyledi:
 
"Tüm deliller ortada ama yargının içerisine sızmış Pensilvanya uzantıları üzerini örtemeye çalışıyor. Bugün hala yargıda Pensilvanya ile hareket edenler var. 
 
Irak ve Suriye zor bir süreçten geçiyor. Türkiye'nin Irak'ta alıkonulan vatandaşların hayatlarını tehlikeye atanlar var. Bunlar eski Türkiye'yi özleyenlerdir. Bu hainler başarılı olamada başarılı olamayacaklar. Karşılarında nasıl bir irade olduğunun hala farkında değiller.
 
Bugün ulaştığımız nokta, 12 yılın mücadelesi değil onlarca yılın yüzlerce yılın bir mücadelesi sonrasında gelinmiştir. Onlar bunun da farkında değiller. 
 
AK Parti son 13 yıl içerisinde siyaset sahnesinde olan Selçuklu'dan Osmanlı'dan gelen bir mücadelinin misyonunu yüklenmiştir. Bizim üzerimizden hesap yapanlar bilsinler ki Allah'ın hesabı ve milletin hesabı onlara yine galebe çalacaktır.
 
O parelel yapı, STK'lara ve bazı hayır vakıflarını tedirgin ediyor. Onlar bugun bize yapanlar yarın size de yapacaklar diye korkutmaya çalışıyor. Unutmayın ki hiçbir hizmet hareketi onlar gibi uluslararası örgütlerin maşası olmayacaklar."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset