Erdoğan vefasını böyle gösterdi!

Erdoğan'ın avukatı, doktoru, özel kalem müdür yardımcısı ve danışmanları milletvekili seçildi. Bu isimleri "Başbakan vefasını gösterdi" diye gören Sözcü Gazetesi, Erdoğan'ın 24. dönem A Takımı'ya çalışacağını yazdı.AKP Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Erd

Erdoğan vefasını böyle gösterdi!

Erdoğan'ın avukatı, doktoru, özel kalem müdür yardımcısı ve danışmanları milletvekili seçildi. Bu isimleri "Başbakan vefasını gösterdi" diye gören Sözcü Gazetesi, Erdoğan'ın 24. dönem A Takımı'ya çalışacağını yazdı.

AKP Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Erdoğan'ın avukatı Fatih Şahin (32), Ankara 1. Bölge 7. sıradan milletvekili seçildi. Şahin, iki yıldır gençlik kolları başkanlığını yürütüyordu

Erdoğan'ın Başdanışmanlığı'nı yapan Nabi Avcı Eskişehir'den Yalçın Akdoğan ise Ankara'dan Meclis'e girdi.

Başbakanlık Özel Kalem Müdür Yardımcısı olan Akif Çağatay Kılıç da Samsun'dan seçildi. Kılıç'ın dedesi İlyas Kılıç ise CHP eski milletvekili.

Başbakan Erdoğan'ın doktoru olarak bilinen Başbakanlık Müşaviri Yıldırım Ramazanoğlu da Parlamentoya Kahramanmaraş'tan girdi. Yine Başbakanlık Müşaviri olan Emrullah İşler de Ankara'dan seçildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset