Erdoğan ve Meşal ne konuştu ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HAMAS Siyasi Büro Şefi Halit Meşal ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştü.Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabul sırasında Kudüs'te Harem-i Şerif'te dün ve bugün yaşananl

Erdoğan ve Meşal ne konuştu ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HAMAS Siyasi Büro Şefi Halit Meşal ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştü.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabul sırasında Kudüs'te Harem-i Şerif'te dün ve bugün yaşananlar hakkında HAMAS Siyasi Büro Şefi Halit Meşal'den bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail güvenlik güçlerinin Harem-i Şerif'e girmelerini ve Müslümanların yaralanmalarına yol açan müdahalelerini, çatışmalarını şiddetle kınayarak, yaşananların kaygı verici olduğuna dikkati çekti. Meşal'in de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sergilediği duyarlılık ve verdiği destekten dolayı teşekkür ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset