Erdoğan sigarayı Dünyaya anlatacak

Başbakan Erdoğan'ın dünyaya anlatacağı konu bu kez 'sigara'. Sigarayla ettiği mücadeleyle bilinen ve yurt dışından bir çok kişinin takdir ettiği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin tütüne karşı verdiği mücadelede kazandığı başarıyı, "31 Mayıs Dünya

Erdoğan sigarayı Dünyaya anlatacak
Başbakan Erdoğan'ın dünyaya anlatacağı konu bu kez 'sigara'.
 
Sigarayla ettiği mücadeleyle bilinen ve yurt dışından bir çok kişinin takdir ettiği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin tütüne karşı verdiği mücadelede kazandığı başarıyı, "31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü" dolayısıyla İstanbul'da düzenlenecek toplantıda anlatacak.
 
Dünya Sağlık Örgütü, Tütün Kontrolü Çerçeve Sözleşmesi kapsamında ülkelere, tütün kullanımı ve kontrolü konusundaki uygulamalarının etkin şekilde izlenmesi ve değerlendirilmesi için  periyodik aralıklarla Küresel Yetişkin Tütün Araştırmasını (KYTA) yapmalarını öneriyor.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler