Erdoğan patlama bölgesine karanfil bıraktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuğu olan Finlandiya Cumhurbaşkanı ile Ankara'daki bombanın patladığı alana karanfil bıraktı.Cumhurbaşkanı Erdoğan ve davetlisi olarak Ankara'da bulunan Finlandiya Cumhurbaşkanı Niinistö terör saldırısının yaşandığı m

Erdoğan patlama bölgesine karanfil bıraktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuğu olan Finlandiya Cumhurbaşkanı ile Ankara'daki bombanın patladığı alana karanfil bıraktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve davetlisi olarak Ankara'da bulunan Finlandiya Cumhurbaşkanı Niinistö terör saldırısının yaşandığı meydana yoğun güvenlik önlemleri altında geldi. Erdoğan ve Niinistö patlamaların yaşandığı alana karanfil bırakarak saygı duruşunda bulundu.

Erdoğan ve Niinistö'nün alandan ayrılmasın ardından İçişleri Bakanı Selami Altınok da patlamanın yaşandığı alana karanfil bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler