Erdoğan konuşmasını kendi yazdı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nin balkonundan vatandaşlara yapacağı konuşma öncesi danışmalarıyla sohbet etti. Erdoğan balkon konuşmasını da kendisi kaleme aldı.SONUÇLARI GENEL MERKEZDE İZLEDİ SamanyoluHaber'in haberine göre, oyunu

Erdoğan konuşmasını kendi yazdı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nin balkonundan vatandaşlara yapacağı konuşma öncesi danışmalarıyla sohbet etti. Erdoğan balkon konuşmasını da kendisi kaleme aldı.

SONUÇLARI GENEL MERKEZDE İZLEDİ
SamanyoluHaber'in haberine göre, oyunu seçim bölgesi olan İstanbul'da kullanan Başbakan Erdoğan, seçim sonuçlarını izlemek üzere AK Parti Genel Merkezi'ne gelerek, makam odasında geçti.

Erdoğan'ı partiye gelişinde Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu ve parti yöneticileri karşıladı. Erdoğan, genel merkeze çocukları, torunu ve İstanbul milletvekili adayı eski milli futbolcu Hakan Şükür ile geldi. Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın ise ilerleyen saatlerde partiye geleceği belirtildi.

ZAFER PASTASI
Erdoğan'ın gelişi sırasında AK Parti'ye üzerinde AK Parti logosu bulunan büyük bir pasta getirildi. Ayrıca, genel merkez seçim sonuçlarını izleyen partililerin akınına uğradı. Kurulan dev ekranlardan seçim sonuçlarını izleyen partililer ıslıklar ve tezahüralarla sevinç gösterilernde bulundu.

Öte yandan seçim sonuçlarının netleşmeye başlamasıyla birlikte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasını yapacağı balkona ve parti binasında asılan ve siyah bezlerle kapatılan ‘Milletimiz kazandı, demokrasi kazandı', 'Biz Birlikte Türkiyeyiz', Teşekkürler Türkiye' yazılı stickerlar açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset