Erdoğan: İnsan dahi olamayacak...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Anneler Günü'nde kadın ve çocuğa yönelik şiddete karşı yasal düzenlemelere ilişkin konuştu. Erdoğan, kadın ve çocuğa şiddete ağır cezalar getiren yasal düzenlemeyi yarın Meclise'e getireceklerini söyledi. 'İNSAN DAHİ OLAMAYAC

Erdoğan: İnsan dahi olamayacak...
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Anneler Günü'nde kadın ve çocuğa yönelik şiddete karşı yasal düzenlemelere ilişkin konuştu.
 
Erdoğan, kadın ve çocuğa şiddete ağır cezalar getiren yasal düzenlemeyi yarın Meclise'e getireceklerini söyledi.
 
'İNSAN DAHİ OLAMAYACAK DERECEDE ALÇALMIŞTIR'
 
Afyonkarahisar kampındaki etkinliğe katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Kadına el kaldıran insanlığa el kaldırmıştır, çocuğa el kaldıran, şiddet uygulayan, bir insan dahi olamayacak derecede alçalmıştır" ifadesini kullandı.
 
'BÖYLE BİR KAPIDAN GİR, ÖBÜR KAPIDAN ÇIK YOK' 
 
"Hazırlığını yaptığımız yasa tasarısı, bu konuyla ilgili cezaları ciddi manada artıran bir tasarı olacaktır. Böyle bir kapıdan gir, öbür kapıdan çık yok" diyen Başbakan Erdoğan, "Çok ciddi ağır cezalar getiren yasal düzenlemeyi Meclis'e yarın getiriyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler