Erdoğan İçin Destek İstediler!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon’un Fatih mahallesindeki semt pazarını gezerek esnaf ve vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı. Beraberindeki AK Parti İl yönetim kuru

Erdoğan İçin Destek İstediler!
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon’un Fatih mahallesindeki semt pazarını gezerek esnaf ve vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı. Beraberindeki AK Parti İl yönetim kurulu üyeleri, İl Gençlik ve Kadın Kolları başkanlarıyla birlikte pazarcı esnafını ziyaret eden Günnar ve Gümrükçüoğlu vatandaşların da tek tek elini sıkarak Ramazan Bayramı’nı kutlarken Cumhurbaşkanı Adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan logolu şapka ve kitapçıkları dağıtarak destek istediler.
 
GÜNNAR: “İLK TURDA SAYIN BAŞBAKANIMIZI CUMHURBAŞKANI OLARAK SEÇECEĞİZ”
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, “Bayramlar birlik ve beraberliğin en yoğun olarak yaşandığı önemli günlerdir. Bayramlar birlik beraberliğimizin sembolüdür. Bizlerde halkımızla bayram öncesinde birlikte olalım istedik. Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili vatandaşların görüşlerini aldık. Milletimiz, Türkiye Cumhuriyeti devletini ve milli birliğini temsil eden kişiyi ilk defa kendisi seçiyor. Bu tarihi bir olaydır. Bu seçim; değişim, demokrasi, açıklık ve refah iradesi ile tutuculuk, vesayetçilik, kapalılık ve ekonomik oligarşi odakları arasında yapılacak bir seçimdir. Yeni Türkiye, güçlü, büyük ve öncü Türkiye olacaktır. İşte böyle önemli bir seçimin arifesindeyiz. Görüyoruz ki halkımızın başbakanımıza teveccüh her zaman ki gibi çok fazla. Halkımız 10 Ağustos’taki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Erdoğan’ı destekleyeceklerini belirttiler. Allah'ın izni, milletimizin desteği ve teşkilatlarımızın gayreti ile inşallah ilk turda Sayın Başbakanımızı Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz” dedi.
 
GÜMRÜKÇÜOĞLU: “BAŞBAKANIMIZA  BÜYÜK BİR DESTEK ÇIKACAK, BUNA İNANIYORUM”
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise “Ramazan Bayramı öncesi esnafımızın bayramını kutlamak için Fatih mahallemizdeki Semt Pazarına geldik. Göreve geldiğimiz dönemden bu yana esnafımızın her zaman yanında olmaya, esnaflarımıza destek çıkmaya gayret gösterdik. Bizleri bu mevkiye getiren ve layık görmede esnaflarımızın çok büyük etkisi vardır. Tüm esnaflarımıza hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.  İlk defa halkımız doğrudan reisicumhuru seçmiş olacak. Trabzon’da büyük bir destek çıkacak, buna inanıyorum. Tüm halkımızın ve esnaflarımızın Ramazan Bayramı Kutlu olsun” dedi. Başkan Gümrükçüoğlu, ziyaret esnasında zaman zaman esnaf ve halkın belediye bünyesinde yürütülen hizmetler konusundaki fikirlerini de dinleyerek, karşılıklı görüş alış verişinde bulundu. Pazarcı esnafı ve vatandaşlar da “ Sayın Başbakanımız cumhurbaşkanı adayı. Biz Trabzonlular olarak ilk kez Cumhurbaşkanını seçeceğiz.  Başbakanımıza büyük bir destek vermek istiyoruz" dediler.
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler