Erdoğan: İçimiz Kan Ağlasa da... !

 Başbakan Erdoğan, Güney Kore ve İran'ı kapsayan ziyaretine ilişkin Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Başbakan Erdoğan, Güney Kore ziyaretinde Türkiye'deki yatırımlarla ilgili konuları ve uluslararası konuları ele alacaklarını belirtirken İran

Erdoğan: İçimiz Kan Ağlasa da... !

 

Başbakan Erdoğan, Güney Kore ve İran'ı kapsayan ziyaretine ilişkin Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. 

Başbakan Erdoğan, Güney Kore ziyaretinde Türkiye'deki yatırımlarla ilgili konuları ve uluslararası konuları ele alacaklarını belirtirken İran ziyaretinde ise özellikle iki ülkeyi kapsayan konular ve komşu ülkeler konusunu ele alacaklarını söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün Harp Akademileri Komutanlığında verdiği konferansta, özellikle büyüyen, gelişen Türkiye'nin 2023 hedefleri içindeki her alanda, alt, üst yapı adımları, savunma sanayi ile ilgili mevcut gelişmeler, dün dışa bağımlı iken, bugün kendi savunma sanayi ihtiyaçlarını gidermekte olan Türkiye'nin sağladığı gelişmeyi geniş bir şekilde anlatma imkanı bulduğunu söyledi.

Başbakan Erdoğan, Harp Akademileri Komutanlığı'nda yaptığı konuşmaya açıklık getirdi. Erdoğan, burada büyüyen gelişen Türkiye'ye ilişkin gelişmeler ve savunma sanayinde atılan adımları konuştuklarını söyledi.

Başbakan Erdoğan, İran'ın nükleer programına ilişkin Türkiye'nin her türlü teklife açık olduğunu ve İstanbul'da arabuculuk yapılmasına açık olduklarını söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Terör örgütüyle ve siyasi uzantısıyla sonuna kadar mücadelemiz devam edecek. Terör örgütüyle herhangi bir masada asla ve kat'a görüşme yapmayız'' dedi.

Terörle mücadele konusunda sorunu çözülmesine ilişin her yolu denediklerini bu konuda çalışmaların süreceğini belirtirken siyasi alanda faaliyet gösteren partinin kendilerine yardımcı olması halinde fikirlere açık olduklarını belirten Erdoğan, terörün çözümüne ilişkin insiyatif almayanlarla bundan sonra görüşmeyi düşünmediklerini söyledi.

CHP'nin 4+4+4 konusunda partisinin Tandoğan'da toplanması olayına değinen Erdoğan, AK Parti'nin vatandaşı dinleyerek bu noktaya geldiğini belirterek "CHP bugüne kadar vatandaşa gitmeye geç kalmış varsın nerede toplantı yaparlarsa yapsınlar. Biz şuranın raporunu uygulamaya çalışıyoruz dedi.

Başbakan Erdoğan "Entellektüellere saygıları olduğunu söyleyenlerin ellerine seloteyp alıp atanların bunu söylemeye hakları yoktur. Milli iradeye saygısı olanların ben bunu çıkartmayacağım demesinin milli iradeye saygı ile bağdaşan tarafı yoktur. Demokrasi biraz saygıdır. Demokrasi tekme tokat ellerinde ne varsa saldırma değildir.  AK Parti olarak bu oyuna gelmeyeceğiz. Ancak yumuşak başlı isek kim dedi uysal koyunum. Ben bu nedenle anladıkları dil ne ise onunla konuşacağız" dedi.

Bahçeli'ye daha öncede Silahlı Kuvvetlerin harekatları konusunda bilgi verdiğini söyleyen Başbakan Erdoğan, operasyon gerektiği anda hiçbir çekince olmaksızın operasyon düzenleniyor. Bugün Cudi Dağı'nda 7 şehit verdik.

Biz bu işin sonuna kadar gideceğiz. Bizimle siyasi sorumluluk alacak kişilerle konuşuruz. Bitlis Siirt'te mücadelenin arkasında hangi irade var. İçimiz kan ağlıyor. Ancak bu mücadelede istesek de istemesek de bir bedeli var"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset