Erdoğan hayranlığı sınır tanımıyor

Recep Tayyip Erdoğan hayranı olduğunu belirten Hasan İlbey, aracının plakasına AK Parti'nin AK harfleri ile Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin baş harfleri olan RTE yazdırdığını söyledi. 8 aylık oğlunun adını Recep Tayyip, 8 yaşındaki diğer oğlunun ismini is

Erdoğan hayranlığı sınır tanımıyor

Recep Tayyip Erdoğan hayranı olduğunu belirten Hasan İlbey, aracının plakasına AK Parti'nin AK harfleri ile Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin baş harfleri olan RTE yazdırdığını söyledi. 8 aylık oğlunun adını Recep Tayyip, 8 yaşındaki diğer oğlunun ismini ise Erdoğan Can ismini verdiğini belirtti.

ONU GÖNLÜMÜZE YAZDIK
Marmaris'e tatil için geldiğini; ancak Başbakan Erdoğan'ın Bodrum'da tatilde olduğunu öğrenince yola çıktığını anlatan Hasan İlbey, "Başbakan Erdoğan ülkemizi iyiye götürüyor. YSK'nın yurt dışındakilerin oy kullanması için kararı olmasaydı AK Parti yüzde 80 oy alırdı. Şu ana kadar gelmiş geçmiş en büyük liderlerden birisi. Evimizde başbakanımızın fotoğrafları her yerde asılı. Arabamızın plakası bile AK-RTE yazılı. Onu gönlümüze de yazdık.

Çocuklarımın ismini bile onun adını koydum. Yurt dışında artık başımız dik bir şekilde geziyoruz. Allah onu ülkemizin başından eksik etmesin. Bir hafta Bodrum'da kalacağız. Onu bir dakika bile görsek yeterliydi. Ama o gönlümüzde. Zaten halk yüzde 50 ile onu gördü." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler