Erdoğan hastanede bilmecesi

Başbakan Erdoğan’ın cumartesi, pazar ve pazartesi gününe kadar olan programları ve pazartesi günü yapılması planlanan Bakanlar Kurulu’nun iptal edildiği ifade edildi.Başbakan Tayyip Erdoğan’ın dün geç saatlerde rutin kontrol ve küçük bir operasyon için Ko

Erdoğan hastanede bilmecesi

Başbakan Erdoğan’ın cumartesi, pazar ve pazartesi gününe kadar olan programları ve pazartesi günü yapılması planlanan Bakanlar Kurulu’nun iptal edildiği ifade edildi.

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın dün geç saatlerde rutin kontrol ve küçük bir operasyon için Koşuyolu Medipol Hastanesi’ne yattığı iddia edildi.Heyecan yaratan bu iddia sonrasında hastane gazetecilerin akınına uğradı. Ancak Başbakanlık kaynakları bu iddiayı doğrulamadı.

İddaya göre hastaneye daha önce belirlenmiş program dahilinde giden Başbakan Erdoğan, ilk ameliyatın devamındaki bir operasyon için hastaneye yatırıldı.
 Başbakan Erdoğan’ın ilk ameliyatı gizlice gerçekleştirilmiş ve herkesten saklanmıştı. Ameliyatı sadece çok yakınları biliyordu. Başbakan Erdoğan’ın ameliyat edildiği iddiaları üzerine Başbakanlık Basın Merkezi’nden şöyle bir açıklama yapılmıştı:

“Sayın Başbakanımız, 26 Kasım 2011 tarihinde, laparoskopik yöntemle, başarılı bir sindirim sistemi ameliyatı geçirmişlerdir. Ameliyat, Sayın Başbakanımızın programının müsait olması nedeniyle 26 Kasım tarihinde gerçekleşmiştir. Doktorların gerekli gördüğü istirahatın ardından, Sayın Başbakanımız çalışmalarına başlayacaktır.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler