Erdoğan, Gül için ne söyledi?

Bir televizyon kanalında  yayımlanan "Ustanın Hikayesi" belgeselinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kendisiyle ilgili mesajlarını içeren bant kaydı izletildi."Tayyip Bey'le kardeşliğimiz çok eski yıllara gider. 40 yılı geçen

Erdoğan, Gül için ne söyledi?

Bir televizyon kanalında  yayımlanan "Ustanın Hikayesi" belgeselinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kendisiyle ilgili mesajlarını içeren bant kaydı izletildi.

"Tayyip Bey'le kardeşliğimiz çok eski yıllara gider. 40 yılı geçen bir arkadaşlığımız, kardeşliğimiz var. Bu arkadaşlık bir dava arkadaşlığı, onun için çok manalıdır. Hizmet yolunda, bizlere de çok onurlu görevler düştü" diyen Gül, şöyle devam etti:

"Tarihi beraber yazdık. Bu kadar çok heyecanlar yaşadık, önemli kararlar verdik, cesur adımlar attık, köklü reformlara imza attık"

Erdoğan da Gül'ün bu sözlerinin ardından "Kuruluş hareketini yapan arkadaşlar olarak birbirimize inandık. Geçmişten devraldığımız birlikteliği kardeşlik hukuku içinde geleceğe taşıdık. Makam mevki kardeşliğimizi gölgelemedi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler